21 de mayo de 2013La performance com a llenguatge artístic planteja una infinitat de qüestions intrínseques que problematitzen els tradicionals paràmetres d'apropament a l'art, resistint-se a qualsevol tipus de categorització, brindant-nos un infinit ventall de possibilitats i lectures, entre elles, una recent història dels cossos. Els cossos de les dones i les corporalitats femenines han estat protagonistes al llarg de la història. Però alerta! Protagonistes en quin sentit?

L'art d'acció ens permetre parlar del cos des del propi cos constituint-se com l'estratègia perfecta per a moltes artistes ja que ha permès substituir el tradicional rol d'objecte per subjectes de l'acció.

Marina Abramovic, coneguda com "la padrina de la performance” va ser pionera en aquest sentit, per la qual cosa prenent com a excusa el recent documental "The artist is present" busquem-li les pessigolles a aquest llenguatge.

Per obrir el debat, proposem una trobada on gaudir de la pel·lícula, revisar l'obra d'aquesta gran artista i treure a debat diferents aspectes envers a la complexitat d'aquest llenguatge. L'esdeveniment es durà a terme al Cafè A Tres Bandes, situat a plaça Barcelona, num. 20, de Palma.

Us esperem, a les 20:30h, amb tapes, canyes i tot allò que gestem tots plegats!
Si vols reservar: 971 282 603

No hay comentarios:

Publicar un comentario